La Policia Local de Sitges s’afegeix a la campanya solidària contra el càncer infantil

Avatar photo

La iniciativa contempla la venda d’escuts solidaris per recollir fons amb l’objectiu de lluitar contra el càncer infantil

La Policial Local de Sitges s’ha sumat a la campanya solidària contra el càncer infantil anomenada ‘Escuts solidaris’, impulsada per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni. La proposta pretén recaptar fons a partir de la venda d’escuts solidaris a un preu de 4 euros, que es farà a la comissaria en els propers dies.

Aquesta iniciativa segueix el projecte iniciat per la Policia Local de Terrassa amb la campanya de recollida de fons per als nens amb càncer infantil a través d’accions solidàries com rapar-se el cabell i recollir trenes de cabell per fer perruques per als infants malalts. Agents de la Policia Local de Sitges van afegir-s’hi el 18 de setembre i es van rapar el cabell per adherir-se a la campanya.

Ara, el cos de la Policia Local de Sitges torna a contribuir amb una nova actuació per col·laborar amb la venda d’ l’escut policial de Sitges amb un fons negre, el color groc (que identifica la lluita contra el càncer)  i l’etiqueta “pels valents”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VNG promou el bon etiquetatge del peix

Notícia següent

Detenen un calafellenc per cometre estrebades a les seves víctimes

Notícies relacionades