La Policia de Mollet denuncia més de 300 conductors de patinets

La majoria de les denúncies que es van posar al llarg de l’any passat van ser per circular per zona de vianants o per la vorera

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La majoria de les denúncies que es van posar al llarg de l’any passat van ser per circular per zona de vianants o per la vorera, circular contra direcció, sense casc o utilitzant dispositius de música. També es va sancionar algun conductor per conduir sota els efectes de l’alcohol.

La Policia Municipal de Mollet desenvolupa regularment campanyes preventives de vigilància i control de ciclistes i vehicles de mobilitat personal amb l’objectiu de reduir aquelles conductes que puguin posar en risc tant la seguretat dels vianants i com la d’ells mateixos.

La setmana passada van realitzar una campanya, juntament amb el Servei Català de Trànsit, dirigida als usuaris i usaries d’aquest tipus de vehicles Els agents van fer un total de 15 controls i van identificar a 25 persones. Durant la campanya es van posar 9 denúncies en total; per circular per sobre de vorera, amb auriculars de so i contra direcció. Durant els controls també es va vigilar la conducció sota els efectes de l’alcohol o drogues, i es van fer 15 proves en total.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès va aprovar l’any 2020 la modificació de l’ordenança de circulació de vehicles i vianants i dins de les seves modificacions,  una de les novetats va ser la possibilitat que per a determinades infraccions la sanció pogués ser substituïda per mesures alternatives, és a dir, per un curs de formació i conscienciació vial. Un programa en el qual ja hi ha participat més de 80 ciutadans conductors.