‘La Juventud’ de Paolo Sorrentino també es projectarà a Vilafranca

Aquesta projecció s'ha programat com a activitat paral·lela a l’obra 'Moriu-vos' de Cal Bolet

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En paral·lel a la programació d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una sèrie d’activitats que pretenen complementar i reforçar l’experiència escènica.

 

La primera proposta serà el dimarts 7 de febrer, a les 7 de la tarda, a la sala Zazie-Casal on es projectarà de forma gratuïta, la pel·lícula La Juventud de Paolo Sorrentino.

 

En acabar, es realitzarà una tertúlia post-projecció amb la participació del director de l’espectacle Moriu-vos, Joan Arqué Solà i de Valeri Laguna com a moderador. Moriu-vos es representarà el diumenge 12 de febrer, a les 7 de la tarda a Cal Bolet.

 

La sessió compta amb la col·laboració del Cine Club Vilafranca.

 

La Juventud de Paolo Sorrentino

Fred Ballinger (Michael Caine), un gran director d’orquestra, passa unes vacances en un hotel dels Alps amb la seva filla Lena i el seu amic Mick, un director de cine a qui li costa acabar la seva última pel·lícula.

 

En Fred fa temps que ha renunciat a la seva carrera musical, però hi ha algú que vol que torni a treballar. Des de Londres arriba un emissari de la reina Isabel, que ha de convèncer-lo per a dirigir un concert al Palau de Buckingham amb motiu de l’aniversari del príncep Felip.