El Govern tanca temporalment una residència de gent gran a Granollers

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Gent gran. Imatge pròpia

La Generalitat ha tancat temporalment la residència de gent gran San José, situada a Granollers (Barcelona), per un brot de Covid-19, segons han informat fonts del Govern a Europa Press.

Les conselleries de Drets Socials i Salut han enviat suport presencial al centre per facilitar la gestió del trasllat dels usuaris a altres residències.

La residència donava servei a 37 persones de les quals 21 han donat positiu, nou han resultat negatives després d’un test PCR, quatre són contactes estrets i tres han mort.

Els usuaris es troben aïllats en residències de Sabadell i Premià de Mar (Barcelona), mentre que tres dels negatius han estat retornats amb les seves famílies, seguint el protocol.

A més, part dels treballadors de la residència i de les persones que formen part de la congregació religiosa que gestiona la residència han donat positiu i estan fent l’aïllament corresponent.

La Conselleria de Drets Socials ha apuntat que està fent seguiment del brot amb la finalitat de facilitar la reobertura del centre al més aviat possible.