Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Els Special Olympics Andorra organitzen el XIV Trofeu Internacional d’Esquí

Avatar photo

Andorra hi participa juntament amb les delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó

La federació esportiva Special Olympics Andorra, patrocinada per la Fundació Crèdit Andorrà, prendrà part en el XIV Trofeu Internacional d’Esquí, competició organitzada per ells mateixos i en la qual també participaran delegacions de Catalunya, Castella la Manxa i Aragó. La cursa consistirà en un eslàlom gegant de dues mànegues i tindrà lloc el 25 de març a la pista de l’Esparver de Soldeu-El Tarter (Grandvalira).

Hi participaran 31 corredors que estaran acompanyats per 12 entrenadors. La delegació andorrana aportarà 13 esportistes i 5 entrenadors, i estarà formada per: Àlex Francés, Marc Vilarrubla, Sergi Pérez, Ruben Prior, Enric Adrán, Alizee Bouvier, Sandra Carvalho, Paula Espineta, Jordi Caetano, Sergi Cuberes, Stefani Giovanna, Xavi Sánchez i Nàdia Naudí.

La delegació de Catalunya estarà formada per 7 corredors i 3 entrenadors, la d’Aragó per 4 esquiadors i 2 entrenadors, i la de Castella la Manxa per 6 esportistes i 2 entrenadors.

Els corredors arribaran divendres a la tarda i durant el dissabte competiran a les pistes d’El Tarter.

Posteriorment a la competició tindrà lloc un dinar i l’entrega de premis.

Enguany, com a novetat, hi haurà una exhibició de 3 esportistes del grup més jove, d’edats compreses entre els 5 i els 10 anys.

La Fundació Crèdit Andorrà és l’espònsor oficial de la federació esportiva Special Olympics
Andorra des del 2007, amb l’objectiu de fer possible la integració social dels atletes, així com l’organització i la seva participació en esdeveniments nacionals i internacionals d’aquestes característiques.

Es tracta d’un suport a una iniciativa que té com a missió la integració de les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual en la societat, en condicions d’igualtat amb la resta de ciutadans, a través de l’esport. La pràctica esportiva és una via de desenvolupament personal i social, que millora la qualitat de vida i engresca en la superació personal.

A banda de la Fundació Crèdit Andorrà, el XIV Trofeu Internacional d’Esquí també compta amb la col·laboració del Comú de Canillo i de Grandvalira Social, a més del suport d’AINA, l’hotel Nòrdic i dels voluntaris.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VNG presenta l’estratègia per ser la capital comercial al sud de Barcelona

Notícia següent

Cap de setmana musical a Vila-seca amb el tenor David Alegret i el Cor Scherzo

Notícies relacionades