Cap de setmana musical a Vila-seca amb el tenor David Alegret i el Cor Scherzo

Les entrades es poden aconseguir al web www.auditorijosepcarreras.cat i al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert. 

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Vila-seca viurà un cap de setmana musical amb dos concerts programats en el marc de la temporada 2022-2023 de l’Auditori Josep Carreras.

El primer d’ells serà “Carneriana” que anirà a càrrec del tenor David Alegret i el pianista Rubén Fernández Aguirre, el divendres 24 de març a les 20.00 h. Josep Carner va ser un autor de referència per a molts dels músics de la seva època (Toldrà, Serra, Mompou) però també ho continua sent per als compositors actuals. En aquest programa, el tenor David Alegret i el pianista Rubén Fernández Aguirre rendeixen homenatge a la figura de Carner i proposen un viatge de 120 anys d’història, des del naixement del Modernisme català fins als nostres dies.

En segon lloc, el concert programat per a dissabte dia 25 de març, també a les 8 del vespre, és el del Cor de Cambra Scherzo, sota el nom de “Paisatges poètics”. El Cor Scherzo, en aquesta ocasió, també comptarà amb la pianista Diana Baker i Xavier Graset com a rapsode. 

Dirigit per Elisenda Carrasco, “Paisatges poètics” vertebrarà un programa musical on es posa en relleu la relació entre música i poesia. Des de la perspectiva del músic que s’expressa amb paraules, oferiran un programa musical ric, divers i plural on les imatges que evoquen diferents poesies es barregen amb polièdriques sonoritats i colors del Cor. Uns paisatges poètics d’autors com ara Salvat-Papasseit, Silvestri o Perrot-Bishop que es complementaran amb la música, entre d’altres, d’André-Arnesen, Szymko o Quartel. 

Cal recordar que les entrades es poden aconseguir al web www.auditorijosepcarreras.cat i al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert.