La Guàrdia Urbana denuncia aquest dimecres 20 persones

El restaurant El Terrat s'ha ofert per proveir menjars al personal voluntari de Protecció Civil i a famílies ateses pels serveis socials municipals

La Guàrdia Urbana va denunciar ahir 20 persones a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que formen part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Tarragona recorda que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la Covid-19. D’altra banda, la majoria de tarragonins i tarragonines compleixen amb aquesta mesura i només surten si és imprescindible, per fer les activitats bàsiques permeses.

Col·laboració solidària

Continuen les col·laboracions solidàries de particulars, entitats i empreses en un moment com el que vivim actualment. El restaurant tarragoní El Terrat s’ha ofert per col·laborar desinteressadament amb Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona per proveir menjars pel personal voluntari de Protecció Civil. A més, també subministrarà menús per a vuit famílies que atenen els serveis socials de l’Ajuntament.