IQOXE nomena Javier de Benito com a nou director general adjunt

Aquest canvi respon a un "procés de reforç corporatiu" de la companyia

 Indústries Químiques de l’Òxid d’Etilè (IQOXE) ha decidit reforçar el seu equip gestor amb la incorporació de dos nous directius. La companyia ha nomenat Javier de Benito com a nou director adjunt.

De Benito acompanyarà el director general de la planta, Joan Manuel Rodríguez Prats, en la posada en marxa de totes les instal·lacions, amb l’objectiu d’iniciar el relleu generacional dins de la companyia.

IQOXE vol ampliar l’organització directiva per “afrontar una nova etapa de desenvolupament que garanteixi el seu futur industrial i el dels treballadors”. A part d’apuntalar la direcció d’empresa, també es pretén reforçar el departament de Salut, Qualitat, Seguretat i Medi Ambient, amb el nomenament de Carles Gasco com a nou director de l’àrea.

Finalment, IQOXE també preveu la incorporació d’un nou director de producció de la planta de derivats que reporti a la direcció general i que ocupi funcions similars a les assumides pel director de la planta d’òxid de etilè, Ferran Cabré.

Aquestes incorporacions obeeixen “a un procés de reforç corporatiu que IQOXE ha ideat apostant per la filosofia de millora contínua sobre la qual s’assenten els principis fundacionals del Grupo Industrial CL.”, exposa en un comunicat.