L’Ajuntament de Tarragona treu a oferta totes les places ocupades per interins

    Són 81 llocs de treball que el consistori considera necessàries per al funcionament normal dels serveis

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
    L’Ajuntament de Tarragona traurà a oferta la totalitat de les seves places ocupades per personal funcionari interí. Segons ha informat en un comunicat, a la plantilla municipal hi consten 81 places ocupades transitòriament per personal interí que passaran a estar obertes a convocatòria. La consellera de Personal, Ivana Martínez, ha afirmat que les places “són necessàries per al funcionament normal dels serveis” i per això “no han de ser de caràcter temporal”. Aquest divendres s’ha reunit la taula negociadora del personal funcionari i tots els sindicats -ASEMIT, UGT, USOC, CCOO, SPPM-CAT i CSIF- s’hi han pronunciat favorablement.
    L’Ajuntament argumenta el fet d’obrir convocatòria per “posar fi a la precarietat laboral” i assenyala que “les lleis de pressupostos generals de l’Estat havien fixat limitacions al nombre de places que podien oferir-se” i que actualment “no són vigents aquest tipus de limitacions quantitatives”.

    Aquestes 81 places que es proposa incloure en l’Oferta d’Ocupació Pública estan pressupostades amb consignació en l’exercici 2017. A partir d’ara es traslladarà la resolució d’aprovació d’aquesta oferta pública a la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya i a la Subdelegació del Govern, per tal que ho remeti al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, a efectes del seu coneixement i la corresponent publicació.