La regidora d’Ensenyament de la Canonja lliura 3.000 mascaretes als centres escolars

Avui la regidora d'Ensenyament, Lucía López, ha lliurat 1.000 mascaretes per els estudiants de l'Institut Collblanc i 2.000 (1.000 d'infantils i 1.000 d'adults) a l'Escola la Canonja.

Des de l’inici de la pandèmia , l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Canonja ha vetllat per la seguretat dels alumnes dels diferents centres escolars que hi ha a la Canonja.

Per aquest motiu, a principi de curs, ja es va fer entrega a l’Escola la Canonja de material de protecció com gel hidroalcohòlic , 27 termòmetres i 4 motxilles de jardineria per desinfectar el pati.

Avui la regidora d’Ensenyament, Lucía López, ha lliurat 1.000 mascaretes per els estudiants de l’Institut Collblanc i 2.000 (1.000 d’infantils i 1.000 d’adults) a l’Escola la Canonja.

Aquesta és una de les accions que ha dut a terme l’Ajuntament de la Canonja per facilitar equips de protecció individual als infants i joves del municipi, ja que fa uns mesos ja es va fer un enviament per correu postal d’una mascareta de roba a tots els nens i nenes de la Canonja.