Creuen que han matat la Mònica, desapareguda fa 4 mesos al Priorat

La família va trigar 20 dies a denunciar la seva desaparició

La germana de Mònica de la Llana García, desapareguda ara fa 4 mesos al Priorat, creu que l’han matat i han amagat el seu cos.

La Mònica, de 45 anys, va desaparèixer a Morera de Montsant el mes de juliol. Concretament, el dia 21, poc abans de les vuit del matí, la dona va fer una trucada d’uns tres minuts amb la seva parella.

Des de llavors no hi ha cap notícia d’ella. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació i no descarten cap hipòtesi, però no tenen gaires pistes per investigar.

 

La parella de la Mònica, interrogada

Els amics i familiars han detallat que la relació que mantenia amb la seva parella era “inestable” i va ser la primera persona d’interès dels Mossos.

Els agents van interrogar-lo i ell va explicar que la va acompanyar aquell dia a una parada d’autobús. Segons ell, la Mònica havia d’agafar un bus en direcció a Reus, però el conductor d’aquell bus no recorda haver-la recollit.

Aquella tarda, la Mònica havia quedat amb una amiga seva, però tampoc va aparèixer a la cita. Va ser llavors quan van saltar totes les alarmes.

Els seus amics i familiars van trigar a preocupar-se perquè, pel que sembla, la Mònica era una persona que podia arribar a tardar a contestar. Però quan les hores es van convertir en dies, el neguit ja era evident.

Dues setmanes després, a principis d’agost, tot seguia igual. L’última connexió de la Mònica a WhatsApp va ser el 21 de juliol i mai més va tocar les seves xarxes socials.

 

La família va trigar 20 dies a denunciar la desaparició

Malgrat tot, no va ser fins al 10 d’agost que la família va interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra. Ja han passat més de 3 mesos des de llavors, gairebé 4 des de la seva desaparició, i encara no se sap res d’ella.

No ha encès el seu mòbil, no ha entrat a les seves xarxes socials i no ha fet servir cap targeta del banc. Durant aquest temps, el seu fill ha fet anys i la seva mare ha hagut de ser operada, però la Mònica no ha aparegut.

La germana de la Mònica, que ha contactat amb associacions com SOS Desaparecidos per a demanar ajuda, comença a tenir clar que algú l’ha matat i ha amagat el seu cos.

Tot i això, la policia catalana segueix investigant, sense gaires pistes, i no descarta cap hipòtesi ni possibles sospitosos.