El xef espanyol Enrique Garcerán ha mort en un accident a Puerto Rico, on s’havia traslladat a viure des de fa un temps.
Segons la Policia Local de Ponce, una localitat ubicada a l’oest de Puerto Rico, el xef va pa patir un accident de cotxe en una de les principals vies de la ciutat.
Al voltant de les 23:03 h, hora local, Enrique circulava amb el seu cotxe, pel que sembla, amb excés de velocitat. Això va comportar que no pogués controlar bé el volant, se sortís de la via i acabés xocant contra un arbre i després contra la tanca d’una casa.
A conseqüència del xoc, l’home va resultar ferit greu i va acabar morint al lloc dels fets sense que els serveis d’emergències poguessin fer res per salvar-lo.
4 anys vivint a Puerto Rico
Enrique Garcerán va traslladar-se l’any 2018 a Puerto Rico dirigint la cuina del restaurant Balears d’Hotel Melià, on fusionava la cuina mediterrània i la caribenya.
També va treballar al restaurant Níspero Asador, i el seu cap i administrador, Javier Bustillo, ha volgut acomiadar-se de l’Enrique a les xarxes.
“El nostre més sentit condol als seus familiars i amics”, han publicat a Facebook. “La teva passió per la cuina, la teva insaciable set i amor per la feina et van permetre conquerir el cor dels comensals. La teva determinació i lideratge et van portar pel món, deixant una empremta a cada continent que vas trepitjar”, afegia.
“Sempre et recordarem i agrairem la teva aportació a la indústria gastronòmica de Puerto Rico. Descansa en pau, Xef Garcerán”, finalitza la publicació.