VNG celebra el Festival Veganova Online

L'esdeveniment tindrà lloc demà divendres 15 i dissabte 16 de Maig

Imatge del cartell. Cedida
Demà divendres 15 i dissabte 16 de Maig es celebra el FESTIVAL VEGANOVA ONLINE, una edició a través d’Internet d’aquest event i fira de veganisme i ecologia que es porta celebrant a la Plaça de les Casernes de Vilanova i la Geltrú un cop a l’any des de 2018.
Impulsat per l’Associació Ecoconscient (també a Vilanova, al C/del Comerç 8), aquesta proposta inclou els streaming en viu de tallers de cuina i elaboració de productes ecològics a través d’Instagram, vista la impossibilitat de celebrar una versió física a causa del confinament.
La idea d’aquest esdeveneniment és incentivar el consum responsable i conscienciar sobre altres maneres de viure més sostenibles i saludables, compartint receptes veganes senzilles i delicioses, promovent l’economia de proximitat, i suportant la feina de col·lectius i projectes afins a nosaltres tant d’aquí com de fora.
Si altres anys el festival ha arreplegat paradistes tant locals (com la cooperativa La Vinagreta, associació El Singlot, l’Espiga d’Or, etc.) com nacionals i internacionals (el chef Mattias Hespe, la xocolateria La Garrofina, l’elaboradora de pasta Daniela Biancu, i moltes d’altres), aquest any el VEGANOVA ONLINE ofereix un repàs a la cuina vegetariana i vegana de diari per a tots els públics, així com tallers de pasta de dents ecològica, pastisseria, música en directe…
Tots els esdeveniments d’ambdòs dies s’impartiràn des de les 16h de la tarda en directe des dels perfils d’Instagrams propis de cada tallerista. Al cartell de cada dia apareixen els noms d’usuari de tothom.
Des del perfil d’Instagram del FESTIVAL VEGANOVA (@veganovafestival) us deixarem també un link als tallers en viu per a accedir-hi fàcilment. I si no us podeu connectar, no us preocupeu – pujarem tots els vídeos a la nostra web per a que els pogueu repassar i compartir totes les vegades que volgueu!
Qualsevol dubte o pregunta que tingueu, podeu consultar-nos per Instagram o a veganovafestival@gmail.com
Moltes gràcies i… ens veiem a les pantalles!