Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

Onze ingressats més als Hospitals de Blanes i Calella per COVID en tres dies

Avatar photo

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, 2 més que fa tres dies, i a Calella n’hi ha 27: 18 a l’hospital i 9 al sociosanitari

L’última informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica n’hi ha 43 en total, 11 més que fa tres dies, si bé hi ha hagut variacions en els respectius còmputs de cada centre. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 6 persones, i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 16 persones ingressades, 2 més que fa tres dies, i des de llavors, hi ha hagut 4 ingressos, 1 alta i una nova defunció. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 27 pacients: 18 són a l’hospital i 9 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 11 ingressos i 5 altes; i al sociosanitari 5 ingressos i 2 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 212 persones ingressades per COVID, 57 menys que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 39.485 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.233 persones, 16 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, i ara és de 362, quan en canvi en l’anterior comunicat era de 269. A Blanes també ha augmentat considerablement, gairebé s’ha quadruplicat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 427 i en l’anterior actualització era de 114.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un institut de Puigcerdà amb brot de Covid denuncia el desemparament per part del Govern

Notícia següent

Salvador Illa descarta un confinament total

Notícies relacionades