Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Un institut de Puigcerdà amb brot de Covid denuncia el desemparament per part del Govern

Avatar photo

L'INS Pere Borrell compta amb 17 docents i 7 grups confinats amb un total de 48 casos positius i desenes de persones confinades a l'espera dels resultats.

Neus Gil, una docent de l’INS Pere Borrell de Puigcerdà denuncia via Facebook el desemparament que està vivint l’institut i els seus membres per part de les institucions.

La docent posa en manifest la problemàtica que va començar aquest dilluns a l’institut quan 8 grups i 13 professors es van haver de confinar per culpa de la Covid-19. Del total de professors, 5 formen part de l’equip directiu, per tant només un membre es va poder quedar al capdavant del centre.

Aquest mateix dijous la situació va empitjorar deixant 17 docents i 7 grups confinats amb un total de 48 casos positius i desenes de persones confinades a l’espera dels resultats. En total, hi ha 222 membres de la comunitat educativa confinats, aproximadament un 32%.

Davant d’aquesta situació i al no tenir les eines necessàries per controlar el risc de contagi i gestionar la falta de treballadors/es del centre, la Direcció va decidir recórrer al Departament d’Educació i fer una petició per tornar al format de classes telemàtiques fins al dia 21 de desembre. Aquesta petició ha estat denegada de manera que l’Institut es veu obligat a continuar amb la presencialitat fins al dia 21 de desembre, malgrat l’alt risc de contagi entre els seus membres.

La docent assegura que les classes s’impartiran amb la millor actitud i professionalitat, però fa una crida al Govern i recorda que els centres públics no poden estar oberts a “qualsevol preu”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + 3 =

Notícia anterior

Exhaurides en quatre minuts les entrades per rebre als Reis a Badalona

Notícia següent

Onze ingressats més als Hospitals de Blanes i Calella per COVID en tres dies

Notícies relacionades