L’Ajuntament de Banyoles impulsa un dinar solidari per aquestes festes

La iniciativa es fa perquè cap persona es quedi sense celebrar les festes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles ha repartit avui 450 menús per aquestes festes per a persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. La iniciativa, que es va fer per primera vegada l’any passat, compta amb el suport d’empreses i restaurants de la ciutat i de persones voluntàries que s’hi han sumat a títol individual.

El dinar solidari s’ha repartit aquest matí al pavelló de la Farga. L’Àrea de Benestar Social va repartir 450 vals a les persones usuàries del Centre de Distribució d’Aliments que aquest matí han pogut recollir un menú de Nadal consistent en un brou de pollastre amb galets, canelons i torrons.

La regidora de Benestar Social Ester Busquets ha explicat que “després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa l’any passat, aquest any hem volgut repetir-la perquè tothom a la nostra ciutat pugui celebrar aquestes festes”. Ester Busquets ha agraït “la col·laboració tant dels restaurants que han elaborat els menús i de les empreses que han aportat els aliments, així com de les persones voluntàries que han fet possible el dinar solidari i dels joves dels Minyons Escoltes”.

Els restaurants Can Xabanet, La Carpa i els Banys Vells s’han encarregat d’elaborar els menús a partir dels aliments aportats per Gallina Blanca, Artigas Alimentària, Callís i Bonpreu.