Diumenge, 23 de juny de 2024
És notícia

Operació policial a Pineda de Mar: dos detinguts per droga i identificació de persones en situació irregular

Avatar photo
Durant la intervenció s’ha incautat droga a algunes persones identificades i s’han practicat dues detencions per presumtes fets delictius

Aquest dimecres 29, a primera hora del matí, ha tingut lloc l’operatiu conjunt entre la Policia Local de Pineda de Mar i l’àrea d’estrangeria de la Policia Nacional. La intervenció s’ha desplegat a la zona de la deixalleria, un punt on s’havia detectat activitat irregular recorrent i descontrolada.

Les identificacions d’aquestes persones, que presumptament portaven a terme feines en situació irregular, han servit tant per recordar la normativa laboral vigent al municipi com per depurar altres fets delictius. En aquest sentit, s’ha incautat droga a algunes de les persones identificades i s’han practicat dues detencions per presumptes fets delictius a diferents municipis de la comarca. 

Evitar una situació descontrolada

El regidor de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Pineda de Mar, el senyor Diego Sánchez, s’ha personat a la zona, des d’on ha manifestat que «la intervenció era necessària per regular la situació abans que aquesta escali i es descontroli». A més, ha destacat que «la droga incautada i la constatació de fets delictius de dues de les persones identificades confirma que calia intervenir-hi».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mataró inicia els treballs per definir les línies de suport que impulsaran la rehabilitació d’edificis d’habitatges

Notícia següent

Sant Sadurní aprova la modificació de les retribucions i dedicacions dels regidors

Notícies relacionades