Desmantellades dues plantacions de marihuana en dos habitatges de Mataró

El Mossos han detingut els seus responsables i han intervingut 24 quilos de cabdells i 162 plantes

Imatge de la marihuana comissada en l'operatiu policial. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 d’agost dos homes, de 36 i 41 anys i nacionalitat espanyola, com a presumptes responsables de dues plantacions il·legals de marihuana ubicades en dues cases de Mataró (Maresme). La investigació es va posar en marxa arran les queixes de veïns del carrer Eduard Alcoy per la forta pudor a marihuana que desprenia una casa a tocar d’una escola bressol.

Els investigadors van saber que la casa estava llogada i amb la llum punxada i la van relacionar amb una altra situada a la plaça Montserrat Roig, també de Mataró. Durant l’escorcoll de les cases, els agents van localitzar 24 quilos de cabdells de marihuana a la del carrer Eduard Alcoy i 162 plantes i 113 esqueixos a la de la plaça Montserrat Roig.

Un dels arrestats va ser localitzat per la policia al domicili del carrer Eduard Alcoy en el moment de l’entrada i escorcoll i, hores després de l’operatiu, es va detenir el relacionat amb el segon domicili.

Tècnics de la companyia subministradora d’electricitat van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament elèctric.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el 6 d’agost al Jutjat de Mataró, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.