Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

L’Escola NS Montserrat de Parets inaugura una escola bressol privada

Avatar photo

Aquesta nova escola bressol permetrà al centre oferir el servei de continuïtat des de zero anys fins a finals d’ESO

Parets del Vallès ha acollit avui, 31 de març, la inauguració d’una nova Escola Bressol privada al municipi a l’Escola NS Montserrat. La nova escola bressol completarà l’oferta educativa del centre al municipi oferint els serveis de continuat de zero anys fins a la finalització dels estudis d’ESO.

 

L’acte d’inauguració ha estat presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, i la directora de l’Escola NS Montserrat, Débora Martínez.

 

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “sempre és important veure que la part educativa del nostre municipi es va incrementant en oferta, com és el cas de l’escola bressol de l’Escola NS Montserrat que inaugurem avui. Es tracta d’un vessant més que permet oferir el servei de continuïtat des de zero anys fins a finals d’ESO, a la mateixa escola. Per aquest motiu, els volem desitjar molta sort i pensem que el fet de ser la primera escola bressol privada és una aposta seriosa i valenta al municipi”.

 

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, ha apuntat que “volem felicitar a l’Escola NS Montserrat, ja que es tracta d’una oferta educativa més que tindrem al municipi. Actualment, no comptàvem amb aquesta oferta d’escola bressol privada i, per tant, pensem que ajudarà a complementar un servei més de l’etapa educativa de 0 a 3 al nostre municipi.

 

En aquest sentit, estem agraïts de veure com a Parets hi ha una oferta molt variada i cada família pot escollir quina metodologia, línia pedagògica i escola creuen que encaixa més amb el seu perfil”.

 

La directora de l’Escola NS Montserrat, Débora Martínez, ha explicat que “és tota una fita per nosaltres perquè ens ha costat molt arribar aquí, però estem molt contents de poder continuar creixent com escola. Una de les coses que les famílies sempre ens han demanat és l’estabilitat de poder portar els germans grans i els petits en el mateix centre i estan molt contents amb el projecte.

 

La nova escola està pensada per un màxim de 41 alumnes, amb tres aules, i amb l’objectiu que els alumnes visquin una transició molt tranquil·la de casa a l’escola”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 × 3 =

Notícia anterior

Sabadell commemora el Dia Internacional del Poble Gitano

Notícia següent

Girona cedirà solars per construir 88 habitatges de protecció oficial

Notícies relacionades