Convocades les Beques L’Hospitalet 2020

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 de novembre

Imatge de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

L’Ajuntament ha convocat la 35a edició de les Beques L’Hospitalet, destinades a promoure l’estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials, i adreçades a persones amb llicenciatura o grau universitari que tinguin relació amb el coneixement de la temàtica que es proposa. 

 
La primera beca té per objectiu fer un estudi al voltant de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la seva evolució al llarg del temps i la importància de la seva implantació a la ciutat de L’Hospitalet des del punt de vista sanitari i social. 

 
La segona beca proposa estudiar el conjunt arquitectònic de la Remunta, les edificacions existents i les que ja no hi són. Se n’analitzarà l’evolució constructiva, les diferents activitats que ha acollit al llarg del temps i la contextualització històrica.  

L’import de les beques és de 3.000 euros cadascuna, que es fa efectiu en tres pagaments. El termini per a la presentació de la documentació finalitza el 13 de novembre i es gestionarà a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet.  

 
Un jurat avaluarà les diferents candidatures i nomenarà les tutories que assessoraran les persones beneficiàries de les beques. El termini per lliurar els treballs de recerca és de sis mesos a partir del dia següent de l’acceptació de les beques.