Els catalans dediquen ara més temps a les relacions sexuals

Aquest any, el 39,5% dels catalans afirma dedicar a el menys entre 10 i 30 minuts a l'sexe, i fins i tot un 43% assegura que el practica fins ara

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En aquest particular 2020 sembla que ja res ens pot sorprendre… No obstant això, ens sorprèn la facilitat amb què els catalans han sabut adaptar-se a les circumstàncies per no renunciar al bon sexe.

Més enllà del sexting, del cibersexe i de la masturbació en les seves múltiples facetes; els joves han trobat la manera de mantenir o fins i tot millorar la seva vida sexual, sempre de forma responsable.

Sabies que gairebé 9 de cada 10 catalans ha gaudit plenament de les seves relacions sexuals durant la pandèmia? El 41% assegura que ho ha fet amb la seva parella estable convivent, un 18,5% amb la seva parella estable no convivent i prop de l’11% amb algun amic o conegut proper.

La veritat és que hi ha rutines sexuals a les que els catalans són fidels: el llit segueix sent el lloc estrella per practicar-lo (75%), seguit de sofà (13%) i la dutxa (6,5%). I quan parlem de postures sexuals, un 71% practica el missioner, un 58% el gosset i un 14% l’amazona.

A més, per al 58% dels enquestats el sexe és una part fonamental en la seva vida i més de 81% asseguren estar satisfets de les seves relacions sexuals. El 61,5% ho practica al mínim un cop a la setmana, encara que l’estudi revela que el 58,5% dels enquestats li agradaria practicar-lo cada 2-3 dies.