Els catalans dediquen ara més temps a les relacions sexuals

Aquest any, el 39,5% dels catalans afirma dedicar a el menys entre 10 i 30 minuts a l'sexe, i fins i tot un 43% assegura que el practica fins ara

En aquest particular 2020 sembla que ja res ens pot sorprendre… No obstant això, ens sorprèn la facilitat amb què els catalans han sabut adaptar-se a les circumstàncies per no renunciar al bon sexe.

Més enllà del sexting, del cibersexe i de la masturbació en les seves múltiples facetes; els joves han trobat la manera de mantenir o fins i tot millorar la seva vida sexual, sempre de forma responsable.

Sabies que gairebé 9 de cada 10 catalans ha gaudit plenament de les seves relacions sexuals durant la pandèmia? El 41% assegura que ho ha fet amb la seva parella estable convivent, un 18,5% amb la seva parella estable no convivent i prop de l’11% amb algun amic o conegut proper.

La veritat és que hi ha rutines sexuals a les que els catalans són fidels: el llit segueix sent el lloc estrella per practicar-lo (75%), seguit de sofà (13%) i la dutxa (6,5%). I quan parlem de postures sexuals, un 71% practica el missioner, un 58% el gosset i un 14% l’amazona.

A més, per al 58% dels enquestats el sexe és una part fonamental en la seva vida i més de 81% asseguren estar satisfets de les seves relacions sexuals. El 61,5% ho practica al mínim un cop a la setmana, encara que l’estudi revela que el 58,5% dels enquestats li agradaria practicar-lo cada 2-3 dies.