El Circuit de Catalunya podria tenir públic als grans premis de F1 i MotoGP

Les entrades ja s'han posat a la venda

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El Circuit de Barcelona - Catalunya de Montmeló durant una edició del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1. ACN

El Circuit de Barcelona-Catalunya té com a objectiu que pugui haver-hi públic al Gran premi d’Espanya de F1 i el de Catalunya de MotoGP. Segons informa TV3, des del circuit treballen en un protocol molt estricte amb totes les mesures de seguretat i un aforament màxim del 50%. A més, se seguiran els controls habituals de temperatura, neteja de mans i mascareta.

De fet, les entrades ja s’han posat a la venda. En el moment de la compra, l’aplicació bloqueja automàticament els seients del costat buscant mantenir la distància de seguretat a les tribunes, que són a l’aire lliure. Pel que fa a les zones de Pelouse no estan disponibles. A més, amb la compra de l’entrada s’assignarà també un lloc d’aparcament específic.

L’entrada de públic al Circuit de Montmeló, però, està supeditada a l’evolució de la pandèmia i a la situació que hi hagi en el moment de les curses. Cal recordar que està previst que la F1 es disputi el cap de setmana del 9 de maig, mentre que el motociclisme serà el cap de setmana del 6 de juny. Si finalment no fos possible la presència de pública a les graderies, el circuit retornarà l’import de les entrades adquirides.