Dimarts, 1 d'abril de 2025
És notícia

Can Narcís: el local de moda a Andorra gràcies al menjar per emportar

Avatar photo
El propietari i cuiner, Narcís Allué, té 28 anys d’experiència al sector de l’hostaleria
can-narcis-andorra_1

Can Narcís, un local ubicat al carrer Príncep Benlloc i obert des de l’abril del 2023, és un dels establiments que s’ha especialitzat en els menjars per emportar. Cada vegada són més els clients que demanen aquest tipus de productes i això acompanyat d’una proposta tradicional catalana i plats casolans, és sinònim d’èxit.

A més, l’atenció familiar del seu propietari, Narcís Allué, convida les famílies a triar la seva proposta per davant dels restaurants.  “Els clients són molt diversos, des de joves que treballen a les oficines i ‘coworking’ propers, i que busquen dinars ràpids i econòmics per emportar, com escudella o canelons, fins a famílies que demanen plats més abundants per a grups, com guisats tradicionals, arrossos o paelles” comenta Allué.

can-narcis-allue

Narcís Allué s’ha especialitzat en els “dinars ràpids i econòmics per emportar”

Entre els èxits de Can Narcís es troba el fricandó, els caragols, els canelons fets a mà i les croquetes. Tal com explicava Allué, un dels punts que diferencia el seu negoci és la capacitat d’adaptar-se a les estacions de l’any. “Crec que destaquem per utilitzar productes de temporada i ajustar la nostra carta segons l’època, buscant sempre els millors ingredients de cada moment. Per exemple, a l’hivern preparem calçots, a la primavera oferim plats amb pèsols, i també treballem molt amb múrgoles. Ara, a més, he començat a demanar flors de carabassó, que faig farcides, per aprofitar al màxim el que ens ofereix cada temporada” assenyala Allué.

can-narcis-paella

Per si no fos suficient, els clients que encara tenen dubtes quan arriben al local s’assabenten que el propietari compta amb 28 anys d’experiència. Allué va començar a cuinar des dels catorze anys a casa, on els seus pares tenien un negoci familiar, i després va estudiar cuina i va treballar durant deu anys en el sector de l’hostaleria abans d’obrir el seu propi negoci.

Per Narcís Allué, unes de les claus del seu local són els plats que ofereix i el preu reduït als que els ven. El cuiner és conscient que amb el pas dels anys els restaurant s’han tornat cada vegada més cars, per la qual cosa el “boca a boca” ha estat un fenomen que l’ha convertit en un dels màxims atractius gastronomics del Principat. A més, davant la campanya de Pasqua ha experimentat un increment de la demanda, el que demostra que aquesta proposta de local agrada i molt als habitants d’Andorra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
preparatius-calçotada-valls

Valls fa història amb la primera calçotada simultània en tres països diferents

Notícia següent
parc guinardo

Barcelona acorda els noms dels jardins i els grans parcs de la ciutat

Notícies relacionades