Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Reconeixen el Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre d’Amposta

Avatar photo

El Centre ha estat reconegut amb un Premi a la Gestió Esportiva Pública de municipis de més de 20.000 fins a 50.000 habitants

El Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre (CTE) ha estat reconegut amb un Premi a la Gestió Esportiva Pública de municipis de més de 20.000 fins a 50.000 habitants, atorgat per l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals, en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

 

Aquest premi s’ha entregat pel posicionament i suport de la ciutat en l’àmbit de l’activitat física i l’esport, la tecnificació i el turisme esportiu; per la gestió del Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre, per la seva certificació amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu, pels seus èxits i activitat en esports com el rem i l’esgrima entre d’altres, per l’organització d’esdeveniments esportius amb el riu Ebre com a important actiu a destacar. Pel suport al teixit esportiu local, el suport a projectes d’integració social en l’àmbit internacional amb partners locals, de Portugal i Gran Bretanya i pel desenvolupament dels seus 4 programes municipals: Esport Tecnificat, Esport No tecnificat, Esport Escolar i Esport per tothom.

 

El director del CTE, Ignasi Fàbregas, va recollir el premi divendres 17 de març en un acte organitzat a Martorell. Dilluns al matí, Fàbregas ha fet arribar el premi a l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, com a màxim representant de la institució.

 

A través dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, des de l’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals es pretén donar visibilitat i  reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que cerquen l’excel·lència, la recerca i la innovació per al desenvolupament de productes i serveis de qualitat que contribueixen a millorar la societat del benestar i serveixen d’inspiració per a noves iniciatives.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 3 =

Notícia anterior

Down Tarragona i Parc Central donen visibilitat a la inserció sociolaboral de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals

Notícia següent

Balaguer presenta la temporada de cultura de primavera

Notícies relacionades