Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

El Pla de Transició al Treball de Cambrils celebra les 3es Jornades Professionalitzadores

Avatar photo
L’objectiu del projecte és que l’alumnat posi en pràctica els coneixements i competències professionals que han estat treballant des de l’inici de curs

El Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball de Cambrils portarà a terme la 3a edició de les Jornades Professionalitzadores del Camp de Tarragona a les instal·lacions de l’Ateneu Juvenil i a l’Escola d’Hoteleria els propers dies 27 i 28 de febrer.

L’esdeveniment, que ha preparat el propi alumnat amb el professorat de les especialitats que s’imparteixen a Cambrils, compta amb la col·laboració del Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i  l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

L’objectiu d’aquest projecte integrat és que l’alumnat posi en pràctica els coneixements, destreses i competències professionals de cada perfil, que han anat treballant des de l’inici del curs. Les quatre especialitats que s’ofereixen a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils són “Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic”, “Auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis”, “Auxiliar de vivers i jardins” i “Auxiliar de preparació i comercialització de peix i marisc”.

Les jornades s’iniciaran el 27 de febrer a les 9 hores amb l’acte d’obertura, i consistiran en set tallers impartits per diferents professionals que traslladaran la seva experiència a l’alumnat.

El dimarts al matí s’ha programat un taller d’aparadorisme, a càrrec de les interioristes Lluna Castellón i Vanessa Alcalà; un altre d’embolcallatge creatiu impartit per Sílvia Domingo, de l’empresa d’organització i decoració d’esdeveniments Peter Pan Party’s, i una sessió pràctica de composició floral de la mà de la florista i decoradora Paula Margalef, copropietària d’una empresa familiar i amb 20 anys de trajectòria professional en el sector.

El dimarts a la tarda les jornades es traslladaran al restaurant de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, on Moises González Llobet parlarà dels de ranxets pescadors des de la seva àmplia experiència. Cal destacar que González és pescador d’ofici des dels 14 anys i actualment armador de l’embarcació “Nova Leviatan” amb base al Port de Cambrils, que disposa de llicència de pesca de la tonyina vermella i pop roquer, entre altres. A més, des del 2017 és representant del sector d’arts menors de la Confraria de Pescadors de Cambrils.

L’endemà dimecres, 28 de febrer, el programa continuarà amb tres propostes més a l’Ateneu Juvenil. La florista Montserat Coll, amb 37 anys d’experiència en decoració floral d’espais interiors i exteriors, explicarà els secrets d’una tècnica de plantació japonesa anomenada Kokedama; el formador Javi Latorre ensenyarà a l’alumnat les bases de la cocteleria japonesa, i el cap de cuina de Vakuum i especialista en noves tècniques, Albert Morro, impartirà un taller d’iniciació al nitrogen líquid.

Les jornades finalitzaran amb l’acte de cloenda, que es portarà a terme a les 12:15 hores a l’Ateneu Juvenil, i comptarà amb la participació de l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i el regidor d’Educació, Jordi Barberà.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Lloret Convention Bureau presenta una nova plataforma web

Notícia següent

Alumnes de l’escola Pompeu Fabra esdevenen guies de Mollerussa

Notícies relacionades