Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Alumnes de l’escola Pompeu Fabra esdevenen guies de Mollerussa

Avatar photo
L’alumnat ha visitat l’Ajuntament per donar per acabat el seu estudi curricular sobre els equipaments de la ciutat i el seu funcionament

Una cinquantena d’estudiants de tercer de Primària de l’escola Pompeu Fabra han visitat aquest matí el consistori, on han estat rebuts per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, al qual han lliurat el projecte en el qual han estat treballant durant la primera meitat del curs i a través del qual han esdevingut guies de la ciutat.

L’alumnat ha presentat un plànol turístic de Mollerussa, al qual han afegit una dotzena de codis QR que adrecen a un vídeo fet pels mateixos alumnes i en el qual s’expliquen dotze equipaments fonamentals a la ciutat. 

A més, els escolars, que han gaudit d’un repàs d’història de la ciutat de la mà de l’alcalde,  han aprofitat l’ocasió de fer el paper de regidors a la Sala de Plens escenificant com es du a terme un Ple i descobrint en primera persona quin és el procés de presa de decisions. La visita ha conclòs amb l’entrega als joves d’un petit obsequi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Pla de Transició al Treball de Cambrils celebra les 3es Jornades Professionalitzadores

Notícia següent

Almenys quatre morts en el terrible incendi d’un edifici a València

Notícies relacionades