Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Aiguamúrcia engega una campanya per a promoure el reciclatge

Avatar photo

La iniciativa va acompanyada d’una campanya a través de les xarxes socials i de cartelleria

El consistori impulsa, a partir de la setmana que ve, una campanya per a la conscienciació mediambiental amb l’objectiu de promoure i millorar el reciclatge selectiu de residus a tots els nuclis del municipi.

En aquest sentit, s’han redistribuït els contenidors per illes completes i s’han penjat cartells informatius per recordar la classificació dels residus i les diferents ubicacions.

La iniciativa va acompanyada d’una campanya a través de les xarxes socials i de cartelleria que recorden a la ciutadania la separació dels residus, a més, també es repartiran cubells, imants per a la nevera, un paquet de bosses i un díptic, que indicaran la millor manera de reciclar. Per això, s’ha creat una imatge gràfica específica, un cubell que identifica quines deixalles van a cada contenidor i que serà la imatge visual de tota la campanya.

Durant aquesta legislatura l’equip de govern està fent una aposta per la sostenibilitat energètica i de respecte al medi ambient: “Som conscients que aquestes millores només són possibles amb la implicació i el compromís de tota la ciutadania”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + nine =

Notícia anterior

Els jardins de Can Pahissa de VNG es converteixen en un espai de refugi climàtic

Notícia següent

Formació en feminisme i diversitats sexuals i de gènere a Cerdanyola

Notícies relacionades