Troben el cos de l’Ángel, nen d’11 anys desaparegut amb el seu cosí de 17

Els familiars del nen han confirmat que les restes trobades per la Policia a l'abocador on ja va aparèixer el cadàver del seu cosí són les del petit

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Policia Nacional ha trobat al llarg del matí d’aquest dimecres restes humanes en l’abocador Ecoparc de Toledo, on des del 27 de desembre està en marxa un operatiu de cerca de l’Ángel, un nen d’11 anys desaparegut fa un mes en el madrileny districte de Carabanchel, han informat a Europa Press fonts policials.

 

Ara, segons informacions publicades pel diari ‘Crónica Global’, els familiars de l’Ángel haurien confirmat que es tracta de les seves restes, tot i que la Policia encara no ha confirmat les sospites. S’està a l’espera dels resultats de les mostres d’ADN i l’autòpsia, que determinarà les causes de la seva mort.

 

Va desaparèixer amb el seu cosí Fernando, de 17 anys

Ángel va desaparèixer al costat del seu cosí Fernando, de 17 anys, el cadàver del qual va ser localitzat en aquest mateix centre de residus toledà a mitjans de desembre i dies després es va confirmar que era el gran dels dos menors perduts. Des de llavors, Guies canins, la Policia Científica, la Policia Judicial, el Grup Operatiu d’Intervencions Tècniques (GOIT) de la Policia Nacional i dues retroexcavadores treballen en la zona que es va delimitar des del primer moment.

 

El passat 3 de gener ja s’havia examinat aproximadament el 20 % de la superfície en la qual se centra la cerca del petit, però, segons van informar aquest dilluns a Europa Press fonts de la Policia Nacional, passada una setmana no s’ha pogut comptabilitzar si aquest percentatge ha variat.

 

Els treballs van arrencar el passat 27 de desembre i des de la Policia Nacional ja van vaticinar la dificultat de la cerca. Al menor desaparegut se’l buscava entre unes 9.000 o 10.000 tones, en una zona delimitada des del dia 15 on va aparèixer el cadàver de Fernando, el cosí al costat del qual va desaparèixer.

 

Les labors se centren en l’Ecoparc de Toledo, perquè la principal hipòtesi és que Fernando i Ángel estiguessin junts en la capital manxega, a la qual s’havien traslladat i com confirmen diverses càmeres de seguretat. Existeixen diverses línies de recerca, cap descartada al cent per cent, mantenen fonts policials.

 

De moment, però, es desconeix què va passar exactament amb els nens, perquè van desaparèixer, on van anar i què va passar en les seves morts.