Set ferits en un accident múltiple amb 5 cotxes implicats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Set persones han resultat ferides en un accident de trànsit amb 5 cotxes implicats. Inicialment, van col·lidir tres cotxes i poc després van impactar contra ells per darrere dos vehicles més.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències va ser alertat a les 21 hores d’aquest dijous d’un accident de trànsit en el quilòmetre 221 de la A-31 al seu pas per Montfort (Alacant) amb cinc vehicles implicats, per la qual cosa va mobilitzar una unitat del SAMU i tres unitats de SVB.

Els serveis mèdics desplaçats al lloc van assistir a un total de set persones ferides -cinc dones i dos homes-, de les quals una dona de 28 anys va ser traslladada en la unitat del SAMU amb contusió lumbar a l’Hospital General Universitari d’Alacant, segons han informat fonts del CICU.

En una de les ambulàncies de suport vital bàsic van ser evacuats a l’hospital General d’Elda una jove de 18 anys i un home de 33 anys, tots dos amb policontusions, i en una altra unitat de SVB van traslladar a aquest mateix hospital a un jove de 17 anys i una dona de 45 anys, també amb policontusions.

Així mateix, dues dones de 21 i 51 anys, amb policontusions, van ser evacuades en la tercera ambulància SVB a l’hospital Universitari de Sant Joan.