Mor de forma sobtada una periodista als 42 anys

ha mort sobtadament sense cap malaltia prèvia diagnosticada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El món del periodisme es va aixecar ahir divendres amb una trista notícia: Sandra Carmona, periodista de La Rioja de 42 anys, ha mort sobtadament sense cap malaltia prèvia diagnosticada.

La professional, nascuda a Calahorra, mare de dos fills ha patit un infart durant la passada nit, com informen diversos mitjans de comunicació.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat del País Basc, la periodista va desenvolupar gran part de la seva carrera professional al Diari La Rioja, Punt Ràdio Calahorra i Rioja Televisió (TVR), on va exercir de redactora i presentadora d’informatius des dels seus inicis en la professió.

No obstant això, l’octubre de 2020, en plena pandèmia, va passar a ser directora del departament de comunicació de la Conselleria de Salut del Govern de La Rioja.

Per aquest motiu, aquest divendres al matí ja eren moltes les persones que han mostrat el seu condol a través de les xarxes socials. La presidenta de La Rioja, Concha Andreu, ha afirmat en un tuit que Carmona era una persona estupenda i una professional excepcional.