Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Un matrimoni mor amb una hora de diferència després de 50 anys junts

Avatar photo

La Cándida va morir a la residència mentre esperava que el Pepe tornés del seu ingrés hospitalari, i ell va morir 45 minuts després a l'hospital

Un matrimoni d’octogenaris ha mort amb només una hora de diferència després d’una relació de més de 50 anys. La parella va casar-se l’any 1952, i des de llavors havien estat junts vivint al barri Montecerrao d’Oviedo, a Astúries.

 

Segons ha informat el diari La Nueva España, els dos avis van morir amb només 45 minuts de diferència a la residència de gent gran on vivien des de feia un temps.

 

Primer va morir la Cándida, el passat diumenge a les 13:30 hores. Però 45 minuts després va morir en Pepe, que estava ingressat a l’hospital Universitari Central d’Astúries des del divendres passat.

 

La vida de Cándida i Pepe va estar unida pràcticament des del moment dels seus naixements. Van néixer als municipis de Sorgandio i Villapérez, que estan separats per només 18 kilòmetres.

 

Ell era mecànic i ella tenia cura de casa seva. Després de casar-se, l’any 1970, van mudar-se a la capital, Oviedo, on van viure gran part de la seva vida. Malgrat l’amor que sempre van mostrar l’un per l’altre, mai van tenir fills, un fet que probablement els va fer viure molt més units.

 

Tant, que mentre un era ingressat a l’hospital, l’altre va morir a la residència on l’esperava. I 45 minuts, com si d’alguna manera sabés el que havia passat, ell va patir un atac de cor i també va morir.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Biblioteca de Constantí entrega premis als usuaris més actius de l’any

Notícia següent

Torredembarra inicia una nova edició de l’Escola de Famílies

Notícies relacionades