Mor de forma sobtada un jove de 23 anys mentre feia esport

El Pablo va desplomar-se al mig del carrer mentre feia esport i ja no el van poder reanimar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Commoció per la mort sobtada d’un jove de 23 anys que va perdre la vida la nit del divendres, 29 de setembre, mentre feia esport.

Els fets van succeir davant de la comissaria de la Policia Nacional de La Asunción, a Jerez de la Frontera, Cadis. Pablo era molt conegut a la zona per ser el fill de Tomás Sampalo, cap de diverses germandats de confraries de Jerez i responsable del club esportiu de Trail Running. De fet, diverses d’aquestes confraries han publicat els seus missatges de condol a les xarxes socials després de conèixer la notícia.

Es desconeixen les causes exactes de la mort del jove, que va desplomar-se cap a les 19:40 h de la tarda al mig del carrer. La Policia Local va haver de tallar el trànsit a la zona i els serveis d’emergència no van poder fer res per reanimar-lo. L’autòpsia determinarà la causa exacta de la mort.

El pare del jove, per la seva banda, ha publicat un missatge a les xarxes socials “gràcies per aquests 23 anys de vida. L’esperança et rep en la seva glòria. Més dolor no hi cap. T’estimo fill”.