Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Misteriosa desaparició: Troben el cotxe d’un home desaparegut al juliol

Avatar photo

Ningú sap què va passar amb el desaparegut, tot i que els investigadors ja tenen identificada una persona i podrien haver-hi motius econòmics al darrere

La Guàrdia Civil ha trobat el cotxe d’en Juan Miguel Isla, un home que va desaparèixer el passat mes de juliol a Castella-La Manxa sense deixar cap rastre.

 

L’últim cop que se’l va veure va ser a la localitat de Manzanares, a Ciudad Real, i des de llavors no s’havia trobat cap indici sobre on podia estar o què li havia passat.

 

Ara, però, els investigadors han trobat el seu vehicle, un Renault Clio amb què circulava el dia que va desaparèixer, i creuen que podrien trobar proves que donessin més informació sobre la seva desaparició.

 

Es dona la circumstància que en Juan Miguel va desaparèixer a la mateixa zona que Jesús María González, i la Guàrdia Civil ha trobat moltes similituds en tots dos casos que fan pensar que podrien estar relacionats.

 

De fet, investiguen un home que va actuar com a intermediador en dues operacions econòmiques de cadascun dels desapareguts. L’any 2019, el Jesús va vendre dos cotxes per 14.000 euros; mentre que en Juan Miguel havia venut una finca familiar poc abans de desaparèixer el 2022.

 

En tots dos casos, una mateixa persona va fer d’intermediària, i unes imatges mostren en Juan Miguel i el sospitós junts el dia de la desaparició.

 

Els esforços dels investigadors se centren ara a inspeccionar el cotxe i buscar proves que indiquin on podria ser el desaparegut.

 

A més, la Guàrdia Civil ha demanat la col·laboració ciutadana amb qualsevol informació al correu [email protected] o al número de telèfon 627218781.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Lira Vella de Tremp encara una setmana decisiva per tornar a tenir vida

Notícia següent

ERC Sabadell manté l’oposició al Quart Cinturó

Notícies relacionades