Mata el gos de la seva mare llençant-lo d’un 11è pis

L'home, que tenia molts problemes de convivència amb la mare, el va llençar per la finestra del pati interior des d'un onzè pis, matant-lo a l'acte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
A cute black dog face behind bars. A life of ill will

La Policia investiga un home que, presumptament, va llençar el gos de la seva mare des d’un onzè pis. L’animal va morir a l’acte després de caure a l’interior d’un pati interior.

Els fets van succeir durant la tarda del dijous, 14 de setembre, en un edifici de la ciutat de Màlaga. El número d’emergències va rebre un avís alertant que un gos havia caigut al pati interior des de l’àtic i la Policia, en arribar, va confirmar que l’animal ja era mort i no es podia fer res per ell.

Segons indiquen des de ‘Diario Sur’, els veïns van explicar als agents que el gos no havia caigut de forma accidental, sinó que l’home l’havia llençat. La mare ja no vivia al mateix habitatge pels problemes de convivència amb el seu fill, però el gos s’havia quedat a càrrec seu.

Pel que sembla, sempre segons testimonis dels veïns i veïnes del bloc, l’home feia dies que llençava objectes pel forat del pati interior i la Policia ja havia hagut d’intervenir. La mala relació de l’home i la seva mare i les contínues discussions que mantenien serien l’origen d’aquestes actituds.

El Grup de Protecció de la Naturalesa (Gruprona) de la Policia Nacional investiga ara l’home per un presumpte delicte de maltractament animal. La principal hipòtesi és que l’home va agafar el gos i el va llençar de forma deliberada per la finestra.

Els agents van contactar amb la mare del noi, que va resultar ser la propietària del gos. Pel que sembla, la mala convivència entre tots dos va fer que la mare hagués de marxar i deixar de viure amb ell, però l’home va quedar-se a càrrec del gos. Quan la Policia va voler parlar amb ell després dels fets, no van poder localitzar-lo.