Extranya mort d’una dona dins d’una casa amb la porta tapiada

El cos de la dona estava recolzat al llit i ara els investigadors esperen els resultats de l'autòpsia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia ha informat sobre la troballa del cos sense vida d’una dona dins d’una casa que tenia la porta tapiada, després que a finals de gener es denunciés la seva desaparició.

 

Els fets han succeït a la ciutat de Valladolid, on la Policia Nacional va rebre una denúncia per la desaparició d’una dona. Durant la investigació, els agents van trobar el seu cos sense vida dins d’una cosa que tenia la porta tapiada, però no les finestres.

 

La subdelegada del Govern a Valladolid, Alicia Villar, ha explicat a Europa Press que hi ha una investigació en marxa i que per aquest motiu no es poden donar gaires detalls sobre el succés.

 

El que sí que se sap, però, és que el cos de la dona ha aparegut dins de la casa i que no mostrava signes de violència. També se sap que, malgrat que la porta estava tapiada, les finestres de l’habitatge sí que eren accessibles.

 

La dona, de qui no es coneixen més detalls, va desaparèixer a Valladolid el passat 16 de gener, i el seu cos va ser localitzat el 27 de gener. Va ser la Policia Nacional qui, amb ajuda dels Bombers, va entrar a l’habitatge, situat al carrer d’Azorín de la capital.

 

Segons fonts de la investigació, el cos de la dona estava recolzat al llit i sense signes de violència. Ara, els investigadors queden a l’espera dels resultats de l’autòpsia per saber quines van ser les causes de la seva mort i continuar amb les recerques necessàries per esclarir els fets.