Els 2 joves de 20 i 29 anys morts en un accident anaven massa ràpid

Al vehicle hi viatjaven tres persones, dues de les quals van morir i l'altra va resultar ferida

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
27/09/2023 La Policía Local apunta al exceso de velocidad como causa del accidente mortal en Algeciras POLITICA AYTO DE ALGECIRAS

La Policia continua investigant l’accident de trànsit en què dos joves de 29 i 20 anys van morir el passat dimarts. El conductor del vehicle on viatjaven va perdre el control i van estavellar-se contra un arbre, i ara tot sembla apuntar al fet que anaven a una velocitat massa alta. 

Segons ha informat la Policia d’Algesires, no s’han trobat petjades de frenada a la carretera en el tram immediatament previ a l’arbre amb el qual van estavellar-se. Això indicaria que el conductor no va tenir temps a reaccionar, probablement a causa de l’alta velocitat amb què viatjaven.

Al vehicle hi viatjaven tres persones, dues de les quals van morir i l’altra va resultar ferida amb diverses fractures. Aquesta persona continua ingressada a l’hospital, però fora de perill.

Els Bombers van haver d’excarcerar els tres joves, que havien quedat atrapats dins d’un vehicle completament destrossat. Un dels joves morts no duia cap mena de documentació a sobre i es va requerir l’assistència de la Policia Nacional per a poder identificar-lo.

Segons la Policia, el punt on es va produir l’accident és un punt on habitualment es fan controls de velocitat estàtics, ja que els vehicles acostumen a sobrepassar els límits establerts. De fet, l’any 2020 van arribar a enxampar un cotxe a 138 km/h. 

El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana de la ciutat, Jacinto Muñoz, ha lamentat la pèrdua dels dos joves, però ha volgut recordar la necessitat de “respectar els límits de velocitat” per evitar que noves situacions similars succeeixin en el futur.