Detinguts per no voler pagar el compte de 1.080€ d’un restaurant

Van abonar 400 euros, dels 1.080 que pujava el compte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes de 29 i 32 anys com a presumptes autors d’un delicte d’estafa, després d’intentar fugir d’un restaurant, sense pagar la totalitat del compte que pujava a 1.080 euros.

Els fets van succeir el passat dimecres sobre dos quarts de dotze de la nit, quan els agents de la policia van rebre una trucada d’un restaurant de la zona marítima de València, on pel que sembla dues persones es negaven a abonar el que havien menjat. Pel que sembla va ser l’encarregat del local el que va decidir avisar a la Policia després de la negativa dels clients a pagar el compte pendent del sopar.

Els agents van anar al local, on es van parlar amb l’encarregat que, els esperava a la porta de l’establiment. El denunciant va manifestar als policies que dos clients que havien estat sopant i bevent, en el moment del pagament van abonar 400 euros, dels 1.080 als quals pujava el compte, devent 680 euros i intentant fugir del lloc. Per tant, els acusats sí que haurien pagat part del compte, però havien quedat a deure més de la meitat.

Els agents de Policia Nacional van detenir als dos homes, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa, ja que haurien intentat sortir del local sense pagar la consumició. Segons informa la Policia Nacional en un comunicat, cap dels dos homes arrestats tenien antecedents policials. Els detinguts van ser traslladats a les dependències policials i ja han passat a disposició judicial.