Una àvia salva la vida gràcies a què els veïns feia dies que no la veien

Els veïns, preocupats per la dona, van trucar a la Policia, que va acabar entrant a la casa i va trobar la dona arrossegant-se per terra sense poder aixecar-se

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Local van auxiliar a una dona a Lugo després d’alertar els veïns del seu edifici que feia diversos dies que no la veien, segons recull el comunicat d’incidències.

 

En concret, al voltant de les 12:30 hores del dimarts es van desplaçar a un edifici del carrer Concepción Arenal després de l’alerta dels veïns que van explicar que, com que no veien des de feia dies a la propietària de l’habitatge, temien que li pogués passar una cosa greu.

 

A la seva arribada i després d’insistir a la porta, els policies van aconseguir accedir, trobant a una dona de 77 anys que es desplaçava pel sòl sense poder aixecar-se, per la qual cosa va ser traslladada en ambulància a l’hospital.

 

A diferència d’altres casos, la dona va poder ser rescatada gràcies al fet que els veïns van adonar-se ràpidament de la seva absència i van trucar per demanar ajuda.