Abusa de les nebodes de 3 i 12 anys i les amenaça amb una escopeta

L'home aprofitava la visita de les nenes als avis i després les amenaçava amb una escopeta perquè no diguessin res

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un home ha estat condemnat a 14 anys i mig de presó per haver agredit sexualment les seves nebodes de 3 i 12 anys i amenaçar-les amb una escopeta perquè no diguessin res a ningú.

 

La sentència de la Secció Primera de l’Audiència de Guipúscoa ha condemnat l’home per agressió sexual continuada a menors de 16 anys i un segon delicte d’abusos sexuals, però l’absol d’altres delictes similars contra la més gran de les nenes perquè ja han prescrit.

 

Segons el text, l’home té una diferència d’edat de 10 anys amb la més gran de les nenes i aprofitava la visita de la nena a la casa dels avis, on ell residia, per fer-li tocaments íntims. De fet, fins i tot s’inventava jocs per fer aquests tocaments, fins que la nena va començar a oposar-s’hi.

 

Llavors, l’home va amenaçar-la amb una escopeta que hi havia a l’habitatge per obligar-la i li feia xantatge assegurant que faria mal als seus pares si no accedia. D’aquesta forma, el jutja considera que l’home va “doblegar la limitada oposició d’una nena de tan curta edat”.

 

Amb l’altra nena, quan tenia 3 anys, va fer el mateix, però arribant encara més lluny i obligant-la a fer-li sexe oral i gravar-la amb una videocàmera.