VÍDEO: Un nuvi mata el seu millor amic el dia de la seva boda disparant-li a la cara

Va ser la víctima qui li va donar l'arma de foc com a regal de casament

El que hauria d’haver sigut el millor moment de la seva vida, va acabar en tragèdia per a un nuvi, quan va decidir celebrar el seu casament amb trets. Però, per accident va disparar un tret a un dels seus amics.

L’incident va passar en l’àrea de Brahmnagar del districte de Sonbhadra, en l’estat de Uttar Pradesh en l’India. Els fets van ser gravats amb una càmera i en les imatges es veu al nuvi, Manish Madheshia, en un carretó amb part de la processó nupcial.

El nuvi estava disparant com a part de les celebracions durant les quals una bala va traspassar al seu amic Babu Lal Yadav, un membre de l’exèrcit, qui havia rebut un permís especial per a viatjar per tot el país per a assistir a les noces. L’arma usada pel nuvi pertanyia a Yadav.

Madhesia va ser arrestat i acusat per la mort del seu amic, van dir fonts policials als mitjans locals. Les autoritats també van confiscar la pistola: “La policia va arrestar al nuvi i algunes persones estan sent interrogades”.

Els trets de celebració en reunions públiques, incloses noces i santuaris, fins i tot amb armes autoritzades, són un delicte penal a l’Índia.