Ferida molt greu amb cremades una dona en un “escape room”

Va ser ruixada per accident amb un líquid inflamable, quan participava en un joc d'aventures

Una dona de 42 anys ha resultat ferida amb cremades i roman ingressada en estat molt greu després de participar en un “escape room”, una activitat d’oci que se sol practicar en equip i que té com a objectiu sortir d’un espai determinat.

Segons s’ha informat a EFE, cap a les 22.30 hores d’aquest diumenge es va rebre l’avís que una persona s’havia cremat, pel que sembla pel fet de ser ruixada per accident amb un líquid inflamable, quan participava en un joc d’aventures.

En aquell moment, es va activar la Guàrdia Civil i els serveis sanitaris, que van traslladar amb cremades una dona de 42 anys fins a l’Hospital de Traumatologia de Granada, si bé aquest matí ha estat evacuat al Mare de Déu del Rocío de Sevilla, on està ingressada en estat molt greu, han indicat a EFE fonts sanitàries.

La Guàrdia Civil, que segons el 112 ha confirmat que el succés va tenir un origen de tipus accidental, ha obert una investigació per esbrinar com aquesta dona va acabar cremada i per què hi havia benzina on hi havia d’haver aigua.