Una mare fa costat al violador de la seva filla de 15 anys a Espanya

La progenitora assegura que tot és una mentida de la menor

Man on the chair in Handcuffs. Rear view and Closeup ,Men criminal in handcuffs arrested for crimes. With hands in back,boy prison shackle in the jail violence concept.

Una menor de quinze anys ha estat víctima contínua d’agressions sexuals per part del company sentimental de la seva mare. L’adolescent de 15 anys va denunciar els fets a la seva mare, però aquesta no s’ho va creure i li va comentar que devien ser malsons, fent creure a la menor que tot era producte de la seva imaginació. Fins i tot en el judici, la mare va assegurar que la seva filla era una mentida i va donar el seu suport incondicional a la seva parella.

Els fets es van produir de manera reiterada entre octubre i novembre de 2019 en el domicili familiar a València. El febrer de 2020, la jove va denunciar els fets en el seu col·legi i ha assegurat que la seva progenitora la va instar a retirar la denúncia i a explicar que tot era mentida.

L’acusat de 35 anys s’enfronta a una pena de dotze anys de presó per un delicte d’agressió sexual amb una persona menor de 16 anys. La menor compta amb el suport de les psicòlogues de l’Institut de Medicina Legal de València que van explorar a la menor. Mentre que la mare va avalar el testimoni del violador i que les seves acusacions són infundades.