Castelldefels demanarà a la Generalitat més presència policial a l’avinguda dels Banys

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, sol·licitarà una reunió amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, per tal de demanar-li més presència policial a l’avinguda dels Banys davant la concentració de botellots i altres incidents que es produeixen a la zona i per augmentar-hi la seguretat.

Es tracta d’una coneguda zona d’oci nocturn pròxima a la platja i d’afluència metropolitana.
Maria Miranda ha mantingut avui una reunió amb el regidor municipal de Governació, Jordi Planell; el Cap de l’Àrea Bàsica dels Mossos d’Esquadra; el responsable de la comissaria dels Mossos a Castelldefels i el Cap de la Policial Local de Castelldefels per tractar aquesta qüestió.

L’alcaldessa ha expressat als representants policials la seva inquietud davant d’algunes situacions que s’han produït els darrers caps de setmana a la zona de l’avinguda dels Banys del municipi, un espai on es concentren terresses i espais de lleure nocturn.

Tot i la situació concreta en aquesta zona, els responsables policials presents a la reunió han manifestat que les dades sobre delictes al nostre municipi han millorat respecte a l’any anterior.