OFICIAL: La Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin se separen

La separació arriba pocs dies després que es publiquessin unes imatges d'Urdangarin passejant de la mà amb una altra dona

La relació sentimental entre la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ha arribat al seu punt final. En un comunicat oficial, la parella ha explicat que després de gairebé 25 anys de matrimoni han decidit separar-se. El detonant hauria estat les fotografies publicades la setmana passada on es veia l’exjugador d’handbol passejant agafat de la mà amb Ainhoa Armentia, companya de feina en un bufet d’advocats de Vitòria.

“De comú acord, hem decidit interrompre la nostra relació matrimonial. El compromís amb els nostres fills es manté intacte. Donada que aquesta és una decisió d’àmbit privat, demanem el màxim respecte a tots els que ens rodegen. Cristina de Borbón i Iñaki Urdangarin“, diu el breu comunicat que han publicat.

Els exducs de Palma es van casar el 4 d’octubre de 1997 a Barcelona i tenen quatre fills en comú. Arran de l’empresonament d’Urdangarin pel cas NOOS la seva relació es va refredar i des de fa mesos vivien separats, Iñaki a Vitòria i la germana del rei Felip seguia amb la seva vida a Suïssa.