Suspès definitivament el carnaval de Creixell 2022

L’àrea delegada de Festes de l’ajuntament de Creixell ja ha fet pública la decisió de suspendre el carnaval de Creixell 2022 a causa de l’actual situació de la pandèmia de la COVID19, tant a Creixell en particular com al territori català en general.

L’alcalde Jordi Llopart i l’equip de Govern Municipal, manifesten que a causa de la pandèmia, aquesta decisió s’ha pres també motivada pel fet que les colles de Creixell i dels municipis del voltant que normalment participàven també a Creixell, tenen dificultats per organitzar-se amb l’actual normativa sanitària, balls, disfresses i carrosses, etc.

En els darrers anys abans de la pandèmia, moltes d’aquestes colles de localitats veïnes com ara Roda de Berà, Torredembarra, La Pobla de Montornès, Altafulla, el Vendrell…..   han participat al Carnaval de Creixell molt activament i amb molta gent participant a les carrosses.

Alguns d’aquests municipis ja han anunciat també la suspensió de la celebració del Carnaval a les seves localitats.

A més la celebració de la tradicional rua pels carrers del nucli històric de la vila creixellenca comportaria segurament una gran acumulació de participants i públic en general al llarg del recorregut.

D’altra banda, les mesures de seguretat sanitàries vigents actualment  per evitar contagis de la Covid-19, ens farien bastant complicada la nostra voluntat de poder realitzar un Carnaval de qualitat i a l’abast de tothom com hem intentar fer sempre.

És per això que la regidora de Festes de Creixell Pili Romero i tot l’equip de Govern Municipal lamentem haver de suspendre el Carnaval 2022 de Creixell. Però mantenim la ferma voluntat i convicció que l’any vinent 2023 podrem celebrar-ho amb tota la gresca i disbauxa que el Carnaval es mereix .