Llença objectes en flames des del balcó

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns a un home amb malaltia mental que va llançar al carrer pel balcó del seu pis estris i objectes cremant en el barri de Valdebernardo, ha informat a Europa Press una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van ocórrer sobre les 18.30 hores d’ahir quan la sala del 091 va ser avisada que un individu des d’un cinquè i un últim pis d’un edifici situat en el número 34 del carrer Bulevard José Prat, en el madrileny districte de Vicálvaro, estava tirant objectes al carrer, alguns cremant.

A més esgrimia un ganivet de grans dimensions, amb el qual va amenaçar als agents que van arribar al lloc. L’home, un espanyol de 45 anys i amb antecedents policials, pateix una malaltia mental i en aquests moments pel que sembla sofria un brot. Per això, la Policia va haver de derrocar la porta del seu domicili amb un ariet per a poder entrar a detenir-li.

En aquest moment va intentar apunyalar als agents, sense aconseguir-lo. Va ser traslladat per sanitaris a la Unitat Hospitalària del Gregorio Marañón. L’arrestat no va provocar ferits, però sí danys a diversos cotxes aparcats en els voltants.