Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

La Ciutat entra al top 10 dels mitjans digitals més llegits en català

Avatar photo

La Ciutat assoleix un fort creixement i ocupa la seva posició històrica més alta al rànquing d'OJD Interactiva

El diari digital La Ciutat va convertir-se el passat mes de novembre en el desè mitjà en català més llegit, segons les últimes dades publicades per OJD Interactiva, una fita que consolida el projecte de diari de proximitat amb un creixement sostingut en els últims mesos.

 

Així, La Ciutat ha entrat per primer cop al top 10 dels mitjans en català més llegits, pujant posicions respecte al mes anterior, quan va ocupar la posició número 14 del rànquing.

 

Segons l’informe d’OJD, el diari de proximitat La Ciutat ha assolit els 336.117 usuaris únics durant el mes de novembre amb 566.237 visites, per darrere del Periódico de Catalunya, un diari de caràcter més generalista, a la novena posició amb 411.623 usuaris únics.

 

El portal SimilarWeb coincideix amb dades molt similars, el que confirma la progressió ascendent de La Ciutat. D’aquesta manera, La Ciutat se situa com el principal diari de proximitat de Catalunya gràcies a les diferents capçaleres que abracen l’actualitat més propera a la ciutadania.

 

La Ciutat torna a ser líder entre els mitjans catalans al Camp de Tarragona

El diari La Ciutat repeteix com el mitjà en català de proximitat més llegit a les comarques del Camp de Tarragona.

 

Segons les dades d’OJD Interactiva, La Ciutat és el diari de referència, per davant d’altres com el Tarragona Digital, a la 20a posició del rànquing; el Diari Mes, a la 21a posició; el República Checa, a la posició 50; o el Tarragona21, a la 64a posició.

 

La Ciutat, líder d’audiència a les Terres de l’Ebre

Com ja va passar el mes d’octubre, La Ciutat també és el diari de proximitat en català líder a les Terres de l’Ebre.

 

Altres mitjans de la regió que també formen part d’OJD Interactiva són l’Ebre Digital (32), l’Aguaita (36), el Canal21Ebre (62) i el Més Ebre (102).

 

La Ciutat es converteix en líder d’audiència en català a Lleida

El diari La Ciutat ha aconseguit col·locar-se a la primera posició entre els mitjans en català i de proximitat a les comarques de Lleida per primer cop.

 

El mes d’octubre, La Ciutat va ser segon a Lleida, però aquest mes ha aconseguit avançar el diari Segre, que en aquest cas ocupa la 12a posició del rànquing.

 

La Ciutat, líder d’audiència al Penedès i el Garraf

Una altra de les zones on La Ciutat ha quedat com a primer mitjà de proximitat en català és al Penedès i al Garraf.

 

En aquest cas, EixDiari, un altre dels mitjans de referència en aquestes comarques, ocupa la posició 29 del rànquing i la Fura Penedès està a la posició 65.

 

La Ciutat escala i ja és el 2n mitjà català a Girona

Durant el mes d’octubre, La Ciutat va tenir un gran ascens de posicionament en comparació amb altres mitjans de la regió de Girona, escalant a la tercera posició del rànquing segons OJD.

 

Però durant aquest novembre, La Ciutat consolida i millora aquesta pujada i ja se situa al segon lloc, només per darrere del Diari de Girona i una posició per sobre d’Empordà.info.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

ÚLTIMA HORA: Mor el bebè de 22 mesos que va desaparèixer amb el seu avi

Notícia següent

La Ciutat, líder dels diaris digitals en català al Camp de Tarragona al novembre

Notícies relacionades