Desallotjades 40 persones d’un edifici després de cedir un mur de contenció

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Unes 40 persones han estat desallotjades la passada nit d’un edifici després que cedís un mur de contenció, en la Costa de la Calma (Calvià), sense que hagi calgut lamentar ferits.

Segons han informat des dels Bombers de Mallorca, el succés ha tingut lloc sobre les 00.30 hores, en el número 151 del carrer Bellavista, en l’edifici ‘Migdiada’.

Pel que sembla, es va desprendre un mur de contenció que evita que el terreny de la muntanya cedeixi, i va caure contra la façana de l’edifici. Segons ha informat l’Ajuntament de Calvià, es tracta d’un mur de 15 metres d’alt per 20 d’ample i l’incident ha afectat els passadissos de les quatre primeres plantes, deixant-los impracticables.

Per això, s’han desallotjat totes les plantes, uns 15 apartaments habitats. Almenys 16 dels veïns han estat reallotjats en uns apartaments.

Fins al lloc es van desplaçar Bombers de Mallorca del parc de Calvià, Policia Local, Guàrdia Civil i tècnics d’emergències.

Aquest divendres al matí visitaran el lloc l’alcalde, Alfonso Rodríguez, la regidora de la zona, Marga Plomer, i la regidor de Policia i Cohesió Social, Nati Francés.