La Piscina de Roses ofereix descomptes per regalar esport i salut aquest Nadal

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina de Roses ha preparat la campanya Regala esport i salut, regala Piscina de Roses

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Si es vol adquirir el bonus per fer un regal a una altra persona, cal que l’interessat el demani a la recepció de la Piscina, on li serà lliurada la la tarja d’accés com a regal físic i amb les entrades/reserves carregades.

Si el bonus és per a un mateix, la tramitació es pot fer a través de la web piscinaroses.cat, registrant-se com a usuari i accedint a l’apartat Tickets per seleccionar el tipus de Bonus que es desitgi. Per obtenir la bonificació del 15% del preucal introduir el codi NADALPMR en el moment de fer el pagament.

Les dues opcions incloses en aquesta promoció (entrades o classes) permeten la utilització de tots els serveis que ofereix la piscina. Amb el bonus classes, s’inclou la reserva online de la plaça i l’ús de la resta de serveis s’ha de fer posteriorment a la sessió, mentre que amb el bonus entrades no cal reserva prèvia per accedir, però la reserva de plaça a les activitats del Pack fitness s’ha de fer presencialment en el moment de l’accés.

La regidora d’Esports de Roses i presidenta de la Piscina Municipal, Verònica Medina, assenyala que amb aquesta campanya ‘volem aportar el nostre granet de sorra perquè aquest Nadal sigui més màgic que mai. És per això que posem a l’abast de tothom la possibilitat de regalar “salut i esport” una combinació perfecta per potenciar el benestar de les persones que tant estimem’.