Denuncien l’Ajuntament de Cubelles per un espectacle pirotècnic

Avatar photo

Els focs van tenir lloc dins l'espai natural del Foix, que forma part de la Xarxa Natura 2000

Primer pla d’unes restes de material pirotècnic a l’interior de la Xarxa Natura 2000. PABLO RUIZ

Diversos veïns i veïnes de Cubelles denunciaran l’Ajuntament per haver organitzat un espectacle pirotècnic a l’espai natural del Foix, que forma part de la Xarxa Natura 2000. L’acte va tenir lloc el dijous 14 d’agost a les 11h de la nit, quan encara hi havia el període de nidificació d’aus, i la pirotècnia es va llençar en una zona on està prohibit fer foc. A més, aquella mateixa matinada es van veure columnes de fum dins la Xarxa, i l’endemà hi havia restes de petards.

Per aquest motiu, volen presentar una denúncia al Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) i a l’Àrea de Biodiversitat i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. El dissabte 15 ja es va realitzar una queixa als Agents Rurals del Garraf, que van inspeccionar la zona i en van redactar un informe.

 

L’Ajuntament ja havia rebut altres queixes

No és el primer cop que el veïnat de Cubelles denuncia el consistori municipal, ja que fa un any va ser sancionat amb una multa de 60.000€ per instal·lar una passarel·la a l’espai protegit sense respectar la nidificació d’aus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La vacunació massiva a Rússia contra la Covid-19 començarà en un mes

Notícia següent

Catalunya registra 1.169 casos nous de covid-19 i dues defuncions

Notícies relacionades